Om Typhoon

Vores lager i Nørresundby

Vi er et over 15 år gammelt import firma, der udelukkende har gjort i import af ATV og elkøretøjer fra Asien. Vi startede op med import af ATV og dirtbikes fra Kina for ca. 15 år siden hvor vi også arbejdede sammen med diverse ATV fabrikker omkring opbygningen af nye kvalitets ATV.

Ved hele tiden at styre og koordiner hvilke dele ATVén blev bygget op af, baseret på vores kendskab til holdbare leverandører fra rundt i Kina, fik vi fremstillet plast-dele, motor, ramme, håndgreb, dele osv. Men trods vores ihærdige indsats, for at forbedre den kinesiske kvalitet indenfor fremstilling, kunne vi ikke opnå den fornødne kvalitet som vi ønskede til det danske marked.

Derfor besluttede vi i starten af 2002 at flytte vores aktiviteter og vores produktion til Taiwan. Denne beslutning har senere hen vist sig at være det bedste valg i firmaets historie. Siden dengang er den kinesiske produktions kvalitet blevet væsentligt forbedret. Og idag besøger vi ofte “trade shows” i Kina for at se og prøve de nyeste elkøretøjer, ATV og UTV.

Typhoon Blokhus Aps.
På besøg hos fabrikant på Taiwan


Vi undersøger altid hele markedet, og vi besøger samtlige fabrikanter inden vi udvælger nogle få at samarbejde med. Vi skal vide at tingene (kvaliteten) er iorden, inden vi henter varer hjem til forbrugere i Danmark. Derfor tester vi alle produkter både på alm. vej og offroad, inden køretøjerne bliver sat til salg.

De mærker vi importerer er derfor i dag af sådan en kvalitet, at de kan måle sig med kendte internationale mærker, og vi går langt for at skaffe de nødvendige dokumenter og certificeringer således at mange af vores køretøjer kan indregistreres på danske plader og køre lovligt på veje i hele EU.

Vores firma’s idegrundlag er baseret på følgende:

Direkte import + Direkte levering til forbrugeren.
Ingen forhandler avance, sælgere eller omkostningsbetonet bogholderi.

Vi sælger så godt som muligt så billigt som muligt.

Med venlig hilsen

Typhoon Blokhus Aps.

Ronni Sørensen – CEO
Typhoon Blokhus Aps.
www.typhoonelectric.dk / www.atvatv.dk / www.typhoontoys.dk